Hűtéstechnikai kivitelezés

Segítünk bárminemű hűtéstechnikai kivitelezés megvalósításában tervezéstől, a kivitelezésig az ország egész területén. Legyen szó az élelmiszeripartól kezdve a logisztikai hűtéstechnikákon át, pékipari speciális berendezések kivitelezéséig. Közel 20 éves szakmai tapasztalatunkra alapozva valósítjuk meg leendő ügyfeleink számára a megfelelő hűtőkapacitással bíró hűtőberendezéseket. Az általunk forgalmazott berendezésekre a gyártó által meghatározott garanciális időn túl is biztosítjuk gépészeteink alkatrészeit illetve kiterjesztett több éves garancia is igényelhető karbantartási,- üzemeltetési szerződés megkötése esetén.

 


Hűtőházak, hűtőkamrák, hűtőterek építése

A mai korszerű technológiáknak megfelelően vállaljuk hűtőházak, hűtőkamrák, hűtőterek tervezését – kivitelezését, korszerűsítését ügyfeleink igényei alapján. A mai napig számos rossz, vagy már elhasználódott szigetelésű hűtőház, hűtőkamra üzemel az országban melyeknek falazata jobb esetben szendvicspanelből készült. Az energia megtakarítás elsődleges szempont a szendvicspanel falazatok szerkezeti kialakítása során a megfelelő hűtőberendezés illetve hűtőtéri nyílászárók kiválasztása mellett. Amennyiben a honlapunkon lévő tájékoztató elnyeri tetszését, vagy bármilyen kérdése van, esetleges tervei megvalósításához árajánlatra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal.

 


Hűtőkonténerek, Mobilizálható kamrák gyártása

Vállaljuk hűtőkonténerek, mobilizálható hűtőkamrák, vadhűtőkamrák, érlelő kamrák gyártását; legyen az lábon álló, pótkocsira szerelt vagy önálló kerekeken álló kivitel ügyfeleink kérésének eleget téve.