A Frigotech Hűtéstechnika dolgozói együtt a cég furgonja mellett.

FRIGOTECH-CONTROLL CO. KFT.
HŰTÉSTECHNIKA

 

Cégünk 2000 tavaszán alakult meg mint Betéti Társaság, 2007-től Kft-ként folytatjuk. Fõ tevékenységünk: Ipari- kereskedelmi hűtőberendezések, első sorban hűtőházak, hűtőkamrák, munkaterületek / vágóhidak feldolgozó üzemek temperált helyiségek +12°C -+16°C / hűtésének kivitelezése és ezek hűtőgépészeteinek forgalmazása, beüzemelése; az ország egész területén, továbbá karbantartása illetve ezek esetleges rövid határidőn belüli garanciális javítása, melyekhez a jótállási időn túl is biztosítjuk a szükséges alkatrészeket.

Szolgáltatásaink körébe tartozik a hűtőberendezések kötelező szivárgás vizsgálata, illetve annak időszakos ellenőrzése, fix szivárgás ellenőrző berendezések telepítése is érvényes kék kártyával. Szerelőink és jómagam, mint ügyvezető igazgató – akiknek fizikai munkájára bármikor számíthat a cég – munkájának eredményességét bizonyítja, hogy a magánszemélyeken kívül számos nagy cég visszatérő ügyfelünk.

A munkákat 4 fős csapattal és 2 szervizautóval végezzük, melyek el vannak látva minőségi célszerszámmal, alkatrésszel és a szükséges szaktudással rendelkező szerelővel .Ezáltal a munkákat gyorsan és szakszerűen a helyszínen tudjuk elvégezni. Megbízható beszállítói partnerekkel rendelkezünk több éve, akikkel együtt a különféle márkák szerviz hátterét biztosítani tudjuk.

2013 novembertől telephellyel bővült a vállalkozásunk, mely Eger, Sas út 94 sz. alatt folytatja tevékenységét, a piaci igényeknek megfelelően 300 m2 alapterületen elkészült a szerelőműhelyünk és a raktárunk is. Ezzel egy időben raktárunkat fokozatosan 5m3-től – 200m3 illetve már 500m3-es hűtéstechnikai gépészettel töltöttük fel készletünket.

2014 – 2019 év végéig közel 600 db hűtőkamrát illetve gépészetet forgalmaztunk és telepítettünk az ország minden pontján, amik a mai napig is gondmentesen üzemelnek.


Cégfilozófiánk

A szükséges és megfelelõ mûszaki berendezéseket a megrendelõink kívánságára rövid határidõvel és kedvezõ áron szállítjuk, és beépítjük (1-5 év garanciával). A Frigotech Hűtéstechnika munkájának színvonala a tulajdonosok és a jól felkészült munkatársaink ismereteibõl, szaktudásából és munkatapasztalatából fakad. Ügyfélközpontú tevékenységünk a folyamatosan ápolt nyílt légkörû kapcsolatainkon alapul. Vállalkozási stratégiánk: a kiélezett piaci sikereket úgy elérni, hogy ügyfeleink hosszú távon elégedettek legyenek.


Tervezés és kivitelezés

Cégünk hűtőkamrák – hűtőházak kivitelezése mellett tervezéssel is foglalkozik, amennyiben a honlapunkon lévõ tájékoztató elnyeri tetszését, bármilyen kérdése van, esetleges tervei megvalósításához  árajánlatra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, szívesen látjuk telephelyünkön. Elérhetőségeinkért kattintson a ‘Kapcsolat’ menüpontra.


Garancia

A hűtőkamrák és gépészetek 1 év teljeskörű garanciával kerülnek leszállításra illetve telepítve. Igény esetén 2 – 5 év teljes körű garancia vállalásra is van lehetőség.


Megbízhatóság

A Frigotech Hűtéstechnika megbízhatóságáról úgy tud megbizonyosodni, hogy az eddigi elvégzett egyes munkánkhoz biztosítunk / megrendelő / kontakt vezető személyt, aki telefonon, illetve lehetőség szerint személyesen fogja Önnek / Önöknek megmutatni az elvégzett referencia munkánkat.