Székhely: 3300 Eger Leányka út 17. | Telephely: 3300 Eger, Sas u. 94.
Tel./Fax: 36 / 432-975 | Mobil: 06-20/336-0369
agriahutoklima@gmail.com | info@hutokamraszereles.hu

Nagyméretű zöldség-gyümölcs hűtőházak létesítése

www.hutokamraszereles.hu

Nagyméretű zöldség-gyümölcs hűtőházak létesítése

Az élelmiszerek optimális tárolása korunk egyik legfontosabb feladata. A minőségi romlást okozó biológiai folyamatok megakadályozását, hűtéssel tudjuk elérni.
A két legjellemzőbb használt technológia a hűtés – hűtve tárolás atmoszférikus összetételű légtérben, vagy szabályozott és ellenőrzött légtérben (ULO).  A piac által meghatározott minőségi követelmények érdekében manapság szinte már elengedhetetlen a fagyasztás – gyorsfagyasztás illetve a fagyasztva tárolás hosszabb távon, a megfelelő minőségű áru piacra kerülése előtt.

A  termések-termények élettartama megfelelő hűtés nélkül jelentősen csökken. Mind a hazai, mind az Európa Uniós követelmények rendeletekben szabályozzák a betakarítást követően, valamint a disztribúciós lánc teljes terjedelmében a tárolási körülményeket, egészen az áru polcra kerüléséig.

Cégünk továbbra is várja szíves felkereséseiket a hűtési lánc bármelyik folyamatához kialakított hűtéstechnológia kivitelezéséhez továbbá a hűtendő terek kialakításához. A hűtés – hűtve tárolás nagy teljesítményű gépészeteit akár raktárkészletből az ügyfél igényei alapján méretezve; fagyasztás – gyorsfagyasztás gépészeteit beszerzéstől számított rövid határidőn belül vállaljuk.

No Comments

Add your comment