Székhely: 3300 Eger Leányka út 17. | Telephely: 3300 Eger, Sas u. 94.
Tel./Fax: 36 / 432-975 | Mobil: 06-20/336-0369
agriahutoklima@gmail.com | info@hutokamraszereles.hu

MOBIL HŰTŐKAMRA

www.hutokamraszereles.hu

Mobil hűtőkamra a megfelelő hőmérsékletért!


Mobil hűtőkamráink tökéletes megoldást nyújtanak mindazok számára, akik gyorsan, de minőségi hűtőkamrát szeretnének termékeik megfelelő hőmérsékleten való tárolásához. Megnövekedett mennyiségű hűtött termék tárolása esetén a normál hűtőszekrények már nem elegendőek, egy mobil hűtőkamrával azonban ez a probléma könnyedén áthidalhatóvá válik. Mobil hűtőkamráinkkal egy kis alapterület maximális kihasználásával juthat egy professzionális hűtőkamrához, melyben garantált termékei optimális hőmérséklete!

A mobil hűtőkamra előnyei!


Minőségi alapanyagok használata

Minden cégünkhöz érkező megbízás esetén, így egy mobil hűtő építésekor is, a megfelelő eredmény elérése érdekében elengedhetetlen a minőségi alapanyagok használata. Cégünk számára fontos, hogy a legjobb munkát adjuk ki a kezünk közül, ezért is tartjuk lényegesnek, hogy a gépészeti rendszerek kialakításában neves gyártók megbízható termékeit használjuk. Egy megbízható alapanyagból, szakképzett emberek által épített és rendszeresen karbantartott hűtőkamra évekig is üzemelhet meghibásodás nélkül! A cégünk által gyártott hűtőkamrákra évi két alkalommal történő karbantartás mellett 24 hónap garanciát vállalunk!

Tökéletesen illeszkedő szendvicspanelek

A modern, mobil hűtőkamra alapanyagai a szendvicspanelek, melyek összetételüknek köszönhetően könnyedén az igényekhez alakíthatóak. A hűtőkamra test anyaga thermopanel, azaz szigetelőanyaggal ellátott szendvicspanel, melyek vastagsága 40-200 mm között változhat a hűtés intenzitásától függően. Egymáshoz való tökéletes illeszkedésük kiemelkedően fontos az optimális hűtési rendszer kialakításához, ezért a mobil hűtőkamra kivitelezése során a szendvicspanelek pontos összeillesztése kiemelt figyelmet és precizitást igényel!

Masszív vázszerkezet!

Mobil hűtőkamráink stabilitását biztosítja a tűzihorganyzott acél vázszerkezet. A tűzihorganyzás során az acél egy felületvédelmet kap, mely által egy roppant tartós, akár 25 évig is tartó kezelést kap a korrodálás ellen. Ehhez a rozsdásodás elleni védelemmel ellátott acélszerkezethez kapcsolódnak a szendvicspanelek, melyek ezáltal egy szilárd alapot kapnak. A vázszerkezet megépítésénél is fontos a pontosság és a precizitás a megfelelő illeszkedés eléréséhez!

Több éves szakmai tapasztalaton alapuló kivitelezés

Cégünk több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik fix és mobil hűtőkamrák, vadhűtők, és ipari hűtők telepítésének területén. Ez idő alatt egy jól összeszokott csapat alakult ki, melynek köszönhetően egymás tudását is kiegészítve, hatékonyabban végezhetjük munkánkat!  Szakembereink folyamatos képzésével törekszünk tudásunkat minél magasabb szintre emelni, mellyel hozzájárulhatunk partnereink sikereihez.

Naprakész technológiák alkalmazása

A technológia rohamosan fejlődésével számos lehetőség tárul elénk, melyekkel még gyorsabban és még professzionálisabb munkákat adhatunk ki kezeink közül. Szakmai tapasztalatunk segítségével igyekszünk a technológia fejlődésével lépést tartva mindig a legjobb és legoptimálisabb megoldást biztosítani partnereink számára!

Személyre szabott mobil hűtőkamra tervezés és kivitelezés

Standard méretű mobil hűtőkamra nem létezik, hiszen azok mérete és felépítése mindig a vevő igényeihez van igazítva! Ezáltal, egy mobil hűtőkamra megtervezése mindig a vevő igényeinek felmérésével kezdődik, mely során megtaláljuk a számára tökéletes megoldást. Ezt követheti a tervezés, majd a vevői igények és tervek alapján elkészítjük az Ön személyre szabott mobil hűtőkamráját, mely a legjobban szolgálja az Ön céljait!

Fagyasztó és normál kivitelű változatok

Az egyes termékek egymástól eltérő hőfokon tárolandóak, annak érdekében, hogy azok megőrizzék minőségüket és megfeleljenek a különböző törvényi szabályozásoknak. Attól függően, hogy a vevő milyen termékeket és milyen hőfokon szeretne tárolni a mobil hűtőkamrában, fagyasztó (-18/-20 °C) és normál (0/+5 °C) kivitelű hűtőrendszereket is elkészítünk. Legyen szó hűtésről vagy fagyasztásról, mobil hűtőkamráinkkal biztos lehet benne, hogy termékei biztonságosan és megfelelő hőmérsékleten vannak tárolva!

Környezetbarát megoldások alkalmazása

Napjaink egyre nagyobb problémája a környezetszennyezés, így egyre nagyobb hangsúlyt kapnak azok a technológiai megoldások, melyek a környezetre nem fejtenek ki káros hatást. Cégünk számára fontos, hogy olyan technológiákat vezessen be és alkalmazzon, melyekkel tehetünk környezetünk védelméért, így például az általunk gyártott hűtőberendezések a kornak megfelelő környezetbarát közeggel kerülnek feltöltésre!

IgloDoors minőségi hűtőkamra ajtók

A megfelelő hőmérséklet fenntartásához elengedhetetlen a minőségi hűtőkamra ajtó.  A cégünk által is használt IgloDoors ajtókkal garantált a megfelelő szigetelés, így megakadályozva a nem megfelelő illeszkedés miatt kialakuló magas hűtési intenzitást, mely csak plusz költségeket generál! Ezek a hűtőkamra ajtók jól záródó, belülről is nyitható ajtók, ezáltal kizárják az esetleges hűtőtérbe szorulás lehetőségét, így növelve a munkabiztonságot!

Digitális integrált hűtésvezérlők

A mobilhűtő kivitelezésének fontos része a gépészeti kialakítás és a vezérléshez szükséges rendszer összeállítása. A mobil hűtők kivitelezése során a legkorszerűbb eszközökkel dolgozunk. Előnyben részesítjük a felhasználóbarát, a mindennapos, hosszú távú használatot megkönnyítő rendszereket, így a digitális integrált hűtésvezérlőket, melyekkel gyorsan és egyszerűen kezelheti a mobil hűtőkamra beállításait!

Egy mobil hűtőkamra létesítésekor minden esetben kiemelten fontos a pontos tervezés, mellyel megalapozásra kerül a sikeres kivitelezés! Az Ön igényei szerint olyan mobil hűtőt tervezünk és állítunk össze, mely évekig szolgálatára lehet és könnyítheti meg a mindennapos tárolást!

Ön is kinőtte nagyméretű hűtőit?! Keressen minket elérhetőségeinken és segítünk a legjobb megoldás megtalálásában!