Székhely: 3300 Eger Leányka út 17. | Telephely: 3300 Eger, Sas u. 94.
Tel./Fax: 36 / 432-975 | Mobil: 06-20/336-0369
agriahutoklima@gmail.com | info@hutokamraszereles.hu

IPARI HŰTÉS

www.hutokamraszereles.hu

A 21. századi globalizált világ olyan gazdasági versenyhelyzetet teremt, amelyben csak a leginnovatívabb, leggazdaságosabb és a legjobb minőséget előállító vállalkozások tudnak egymással lépést tartani illetve talpon maradni.

Az ipari hűtés fontosságára a hétköznapokban nem gondolunk, azonban, ha jobban a dolgok mögé nézünk, azt figyelhetjük meg, hogy az ipari hűtés az élet számos területén megtalálható mindennapjainkban. A legkézenfekvőbb élelmiszeripartól kezdve a sportoláson és át a légkondicionált belső terekig, de még az ipari csarnok hűtés is ide sorolható.

Éppen ezért, ha az ön vállalatának is létszükséglet a tökéletes temperálás megoldása, akkor jó helyen jár, hiszen több éves tapasztalattal a hátunk mögött, és egy hosszú referencia listával a kezünkben, garantáljuk Önnek, hogy nem lesz problémája az ipari hűtés, ipari klíma kivitelezésével, ha minket választ.

 

Mit kínálunk Önnek?


Már van tapasztalata ilyen téren, de szeretne korszerűsíteni, nem tudja melyik ipari hűtő berendezés a legjobb? Esetleg teljesen idegen önnek ez a terület, nincs tisztában az ipari csarnok hűtés technológiájával? Nem kell aggódnia, mi mindenben támogatjuk Önt.

A felhasználási célok természetesen rendkívül széles skálán mozoghatnak, így mindig életbevágóan fontos, hogy az összes tényezőt egyszerre figyelembe véve készítsen egy tervet az ipari hűtő, ipari klíma kivitelezésekor. Így például a hűteni kívánt dolgok, földrajzi fekvés, mobilitás szükségessége, a hűteni kívánt tér nagysága. Mi levesszük válláról ezt a terhet, és kész számításokkal, tervekkel teszünk ajánlatot.

Megrendelőinkkel való egyeztetés után mérnökök segítségével kiszámoljuk a kívánt hűtőteljesítményt és ez alapján kínálunk megoldást partnereinknek hűtőraktár-, üzemrész temperálására, technológiai hűtésére.

A leggyakrabban az élelmiszeripari vállalkozások számára szükséges, hogy megfelelő hűtéstechnológiával dolgozzanak. Ez leginkább a húsfélék, tejtermékek, gyorsfagyasztott élelmiszerek, mirelitzöldségek tárolásához, szállításához szükséges. A nem megfelelő ipari klíma óriási károkat okozhat a termelőnek, és az ön vállalkozásának is, hiszen rendkívül fontos, hogy a termékek kifogástalan állapotban kerüljenek az ipari hűtő falai közül az asztalra, és nem utolsó sorban az egészségügyi szabályoknak is megfeleljenek. Ha ilyen területen szeretné vállalkozását fejleszteni, akkor ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.

Persze sok más esetben is alapvető érdek a hibátlan hűtés működtetése. Ipari üzemek, gyárak, irodaházak légkondicionálása elkerülhetetlen a megfelelő munkakörülmények biztosításához. Nem szabad megfeledkezni a szórakozóhelyek, vagy más szabadidő eltöltésére alkalmas helyszínek klímaberendezéseiről sem.

Profilunkba az ipari hűtő, ipari csarnok hűtés, kialakításán túl a légtechnikai-és szellőztető berendezések építése, karbantartása is beletartozik, így vállaljuk lakossági- és üzleti helyiségek klimatizálását is. Mint minden beruházás előtt, az ipari klíma esetében is először feltérképezzük a „terepet”, majd pedig kiszámítunk minden tényezőt, javaslatot teszünk a megrendelőinknek.

Mint ahogy azt fentebb is írtuk, a hétköznapi élet szinte minden területén szükség van az ipari hűtésre, még akkor is, ha ezt olyakor nem is tartjuk fontos tényezőnek, mindaddig, míg észre nem vesszük a hiányát.

A több éves működésnek, hozzáértésnek köszönhetően eddigi megrendeléseink típusai széles spektrumúak. Lehet ez akár sajthűtő-raktár, technológiai jeges víz előállítás, kereskedelmi egységek hűtőraktárai, üzemek temperálása, ipari csarnok hűtés a Frigotech Controll Kft. mindig a maximális elégedettségre törekszik.

 

Mivel jár az ipari hűtés kiépítése?


Egy ilyen téren folytatott nagyobb beruházás komoly számításokat igényel. Azonban, ha Ön jól választja meg az elhelyezkedést, az alapterületet, a berendezéseket, valamint az energia- és költséghatékony alapanyagokat, a hűtőház, ipari hűtés kiépítésének költségei jelentősen csökkennek, és az eredmény mindenképp jövedelmező lesz, éppen ezért fontos, hogy hozzáértő szakemberek segítségét kérje ebben. Mi pedig állunk rendelkezésére, s segítséget nyújtunk mindenben.

Akár a legelső tervrajzoktól kezdve a teljes kivitelezésig segítjük önt céljai elérése érdekében, legyen az ipari hűtő, ipari csarnok hűtés, ipari klíma kiépítése.

Miért épp a Frigotech Controll Co. Kft.?


Célunk nem csupán az, hogy létrehozzuk önnek a megfelelő hűtéstehcnológiát, hanem emellett az is kiemelt helyen szerepel, hogy ügyfeleinket megtartsuk az által, hogy kiváló minőségű szolgáltatást nyújtunk számukra. Ebbe beletartozik akár a folyamatos tanácsadás, felmerülő hibák kijavítása, monitoring, korszerűsítés és egyéb munkálatok melyek felmerülhetnek az ipari hűtő kapcsán. Innovatív cégként kulcsszavaink között szerepel a korszerűség, eredményesség, precizitás.

Legyen szó akár boltok hűtőiről, üzemek hűtéséről, éttermek, s egyéb vendéglátóegységek vagy akár kegyeleti helyiségek megfelelő hőmérsékleten tartásáról, ipari csarnok hűtés kivitelezésről a Frigotech Controll Kft.-t választva nem nyúlhat mellé.

A piacgazdaság kiélezett versenyében csak úgy maradhat folyamatosan az élvonalban, ha lépést tart az energetikai, technológiai fejlesztésekkel, azaz újabb-és újabb beruházásokkal fejleszti a hűtőberendezéseket. Ezzel nem csak energiát spórolhat meg, de megelőzheti az eszközök tönkremenetelét, és a felesleges pénzkidobást is, hiszen egy korábban rosszul kivitelezett hűtéstechnika súlyos veszteségeket okozhat. Kollégáink folyamatosan naprakészek a legújabb szabályokat, követelményeket, vagy épp technológiai újdonságokat illetően az ipari hűtés világából.

Amennyiben szeretne belevágni élete nagy lehetőségébe, de még nem találta meg az a céget, amelyet megbízna a kivitelezéssel, akkor ne késlekedjen minket választani. Ha bármilyen kérdése van felénk, akkor vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik választ adhatnak a kérdéseire.