• Agria Huto Klima
  • Agria Huto Klima
  • Agria Huto Klima
  • Agria Huto Klima
Telephely
Split aggregátos tapasztalat
Hűtőkamrák általánosan
Hűtőgépészetek általánosan
Referenciák
Általános információk
Hűtőkamra árak
Mosolyalbum
Orszagos referencia térkép
Friss Hírek
2019. február 02.
500-600 m3-es hűtőházi gépészetek

Raktáron már 500-600 m3-es normál hűtésű hűtőházi gépészetek is elérhetők !!!

Képek megtekinthetők az akciós gépészet árak címszó alatt.

Részletes műszaki információ és árak a fent megadott  kapcsolat menűpont alatt levő telefonszámon érhető el.

 

 

 

 

2018. július 11.
Nagyméretű zöldség-gyümölcs hűtőházak létesítése
2018. június 20.
2018 1. félévi munkáink

2018. február 09.
Sajt illetve tejtermék hűtőház - Szigetszentmiklós

 

Sajt - tejtermék hűtőházat (430m³) kiviteleztünk Szigetszentmiklóson.

2018. január 29.
A 2018-as év, az Inverteres hűtéstechnika éve

 

Egy régi Ügyfelünk a Pásztor Hús Kft Ügyvezetője Tóth Sándor,  azzal a feladattal , illetve új kihívással kereste meg Cégünket, hogy az Egri belvárosi piaccsarnokban található húsüzletében egy energiatakarékos hűtéstechnológiát létesítsünk.

2018. január 28.
A 2018-as év, az Inverteres hűtéstechnika éve

Inverteres hűtéstechnológia kivitelezése 2018-tól

 

 

Egy régi Ügyfelünk a Pásztor Hús Kft Ügyvezetője Tóth Sándor,  azzal a feladattal , illetve új kihívással kereste meg Cégünket, hogy az Egri belvárosi piaccsarnokban található húsüzletében egy energiatakarékos hűtéstechnológiát létesítsünk.

2017. november 30.
Inverteres klímaberendezés beszerelve; ajándékba!

Szekszárd - Almatároló

2017. november 12.
Hűtőházi gépészet kivitelezése / Szekszárd almatároló /

Egy 360 m3-es almatároló hűtőházi gépészetet telepítettünk Szekszárdon, mely 70 - 80 tonna friss alma fogadására, illetve tárolására alkalmas. 

2017. április 10.
Újabb hűtőkamrát kiviteleztünk a Dreher Sörgyárak Zrt.-nek

2017. január 30.
Hűtőházak,hűtőkamrák Önkormányzatok számára a Széchenyi 2020 program keretein belül

Hûtõkamra

A hûtõkamrákat többnyire élelmiszer iparban használják, melyeknek  kialakításuk megfelel  a magyar és az EU szabványoknak mint higiéniai és mûszaki követelményeknek.

 

Kamratest kialakítása:

A kamratestek poliuretán  / PUR - PÍR hab / szigetelésû acélfegyverzetû  szendvicspanelbõl készülnek, vastagságuk  60 - 160 mm, melyeket szerelésük során hõhídmentes illesztéssel építünk össze.  A kamratest felülete többnyire porszórt kivitelben, ezen belül sima, illetve micro - bordás mintázattal ( RAL9002) fehér színben.  A normál kamrák többsége aljzatszigetelés nélkül készülnek el, de a Megrendelõ kérésére azt is biztosítunk. A fagyasztó kamráknál csak aljzatszigeteléssel készülnek el csúszásmentes lappal, illetve rozsdamentes bordás lemezzel.  A hûtõkamrák belmagassága  2500mm, de a Megrendelõ kérésére bármilyen méretben gyártjuk le.

 

Kamra ajtó és mérete:

Ez lehet tetszõleges méretû sima nyiló  / maximum: 1200mm x 2100mm /  e- felett a nagy súlya miatt csak toló ajtó kivitelezhetõ.

Tipusa:  IglooDoors, ROMA, VIESSMAN és egyébb más márkájú minõségi ajtók.

Anyaga: Purhab töltetû szigetelt (CFC mentes)  többnyire íves aluminium profilozással, biztonsági pánikzárral szerelt ( Belûlrõl bármikor nyitható, fluoreszkáló vésznyitóval ellátva )  Mélyhûtõknél fûtött ajtókeret, illetve fûtött tokszerkezettel vannak kialakítva.  Ajtó vastagsága 80 - 120 mm.

    

Gépészet:

A hûtéstechnikai gépészetük lehet hagyományos aggregátos berendezés ( L-Unite Hermetic, Copeland, Aspera, Bitzer és Dorin ) vagy költségkímélõbb megoldás és kevesebb hibalehetõséggel ajánljuk a split rendszerû jó minõségû hûtõaggregátot is, továbbá újabb fejlesztésű energiatakarékos  DC Inverteres SINCLAIR konenzációs hűtőaggregátot.  A split rendszerû aggregátról bõvebb infó és tapasztalat a hûtõgépészet címszó alatt olvasható.

    

Helyiség hûtése, temperálása:

A feldolgozó helyiségek  +12 - +18 C stabil hõmérséklet tartással a terem nagyságához mérten megfelelõ  hûtõteljesítményû, és minõségû kültéri split aggregátot, vagy sima ipari aggregátot alkalmazunk; 1 illetve 3 fázisú kivitelben.  Teremhûtésnek  legjobb választás a statikus hûtésû elpárologtató, illetve kis fordulatú hatékonyabb hûtés érdekében a mennyezeti ventilációs hûtésû elpárologtatót is javasoljuk.

 

Vezérlésük:

Kisebb kamráknál 1 fázisú digitális Pegó Expert 200, nagyobb volumenû (térfogatú) kamráknál 3 fázisú Schneider Electric tipusú vezérlõszekrénnyel készülnek, Pegó illetve AKO tipusú digitális vezérlésû hõfokszabályzóval.