• Agria Huto Klima
  • Agria Huto Klima
  • Agria Huto Klima
  • Agria Huto Klima
Telephely
Split aggregátos tapasztalat
Hűtőkamrák általánosan
Hűtőgépészetek általánosan
Referenciák
Általános információk
Hűtőkamra árak
Mosolyalbum
Orszagos referencia térkép
Friss Hírek
2018. augusztus 29.

Kedves Meglévő és Leendő Ügyfeleink,Érdeklődőink!

Cégünk szabadság miatt 2018. szeptember 6.-tól 2018 szeptember 16.-ig zárva tart. 

2018. július 11.
Nagyméretű zöldség-gyümölcs hűtőházak létesítése
2018. június 20.
2018 1. félévi munkáink

2018. február 09.
Sajt illetve tejtermék hűtőház - Szigetszentmiklós

 

Sajt - tejtermék hűtőházat (430m³) kiviteleztünk Szigetszentmiklóson.

2018. január 29.
A 2018-as év, az Inverteres hűtéstechnika éve

 

Egy régi Ügyfelünk a Pásztor Hús Kft Ügyvezetője Tóth Sándor,  azzal a feladattal , illetve új kihívással kereste meg Cégünket, hogy az Egri belvárosi piaccsarnokban található húsüzletében egy energiatakarékos hűtéstechnológiát létesítsünk.

2017. november 30.
Inverteres klímaberendezés beszerelve; ajándékba!

Szekszárd - Almatároló

2017. november 12.
Hűtőházi gépészet kivitelezése / Szekszárd almatároló /

Egy 360 m3-es almatároló hűtőházi gépészetet telepítettünk Szekszárdon, mely 70 - 80 tonna friss alma fogadására, illetve tárolására alkalmas. 

2017. április 10.
Újabb hűtőkamrát kiviteleztünk a Dreher Sörgyárak Zrt.-nek

2017. január 30.
Hűtőházak,hűtőkamrák Önkormányzatok számára a Széchenyi 2020 program keretein belül

2016. július 29.
Hűtőkamra és gépészet építés-szerelés 2016

Hûtõkamra

A hûtõkamrákat többnyire élelmiszer iparban használják, melyeknek  kialakításuk megfelel  a magyar és az EU szabványoknak mint higiéniai és mûszaki követelményeknek.

 

Kamratest kialakítása:

A kamratestek poliuretán  / PUR - PÍR hab / szigetelésû acélfegyverzetû  szendvicspanelbõl készülnek, vastagságuk  60 - 160 mm, melyeket szerelésük során hõhídmentes illesztéssel építünk össze.  A kamratest felülete többnyire porszórt kivitelben, ezen belül sima, illetve micro - bordás mintázattal ( RAL9002) fehér színben.  A normál kamrák többsége aljzatszigetelés nélkül készülnek el, de a Megrendelõ kérésére azt is biztosítunk. A fagyasztó kamráknál csak aljzatszigeteléssel készülnek el csúszásmentes lappal, illetve rozsdamentes bordás lemezzel.  A hûtõkamrák belmagassága  2500mm, de a Megrendelõ kérésére bármilyen méretben gyártjuk le.

 

Kamra ajtó és mérete:

Ez lehet tetszõleges méretû sima nyiló  / maximum: 1200mm x 2100mm /  e- felett a nagy súlya miatt csak toló ajtó kivitelezhetõ.

Tipusa:  IglooDoors, ROMA, VIESSMAN és egyébb más márkájú minõségi ajtók.

Anyaga: Purhab töltetû szigetelt (CFC mentes)  többnyire íves aluminium profilozással, biztonsági pánikzárral szerelt ( Belûlrõl bármikor nyitható, fluoreszkáló vésznyitóval ellátva )  Mélyhûtõknél fûtött ajtókeret, illetve fûtött tokszerkezettel vannak kialakítva.  Ajtó vastagsága 80 - 120 mm.

    

Gépészet:

A hûtéstechnikai gépészetük lehet hagyományos aggregátos berendezés ( L-Unite Hermetic, Copeland, Aspera, Bitzer és Dorin ) vagy költségkímélõbb megoldás és kevesebb hibalehetõséggel ajánljuk a split rendszerû jó minõségû hûtõaggregátot is, továbbá újabb fejlesztésű energiatakarékos  DC Inverteres SINCLAIR konenzációs hűtőaggregátot.  A split rendszerû aggregátról bõvebb infó és tapasztalat a hûtõgépészet címszó alatt olvasható.

    

Helyiség hûtése, temperálása:

A feldolgozó helyiségek  +12 - +18 C stabil hõmérséklet tartással a terem nagyságához mérten megfelelõ  hûtõteljesítményû, és minõségû kültéri split aggregátot, vagy sima ipari aggregátot alkalmazunk; 1 illetve 3 fázisú kivitelben.  Teremhûtésnek  legjobb választás a statikus hûtésû elpárologtató, illetve kis fordulatú hatékonyabb hûtés érdekében a mennyezeti ventilációs hûtésû elpárologtatót is javasoljuk.

 

Vezérlésük:

Kisebb kamráknál 1 fázisú digitális Pegó Expert 200, nagyobb volumenû (térfogatú) kamráknál 3 fázisú Schneider Electric tipusú vezérlõszekrénnyel készülnek, Pegó illetve AKO tipusú digitális vezérlésû hõfokszabályzóval.