• Agria Huto Klima
  • Agria Huto Klima
  • Agria Huto Klima
  • Agria Huto Klima
Telephely
Split aggregátos tapasztalat
Hűtőkamrák általánosan
Hűtőgépészetek általánosan
Referenciák
Általános információk
Hűtőkamra árak
Mosolyalbum
Orszagos referencia térkép
Friss Hírek
2019. március 24.
Inverteres hűtéstechnológia kivitelezése

Egy újabb komplett Inverteres hűtéstechnológia kivitelezése az EU-Friss Kft-nek Budapest Békás Megyeri Piacon

2019. február 02.
500-600 m3-es hűtőházi gépészetek

Raktáron már 500-600 m3-es normál hűtésű hűtőházi gépészetek is elérhetők !!!   

Széles hőmérséklet tartományban is használhatók: Normál 0C - +5C, továbbá temperált: +10C-18C hőmérsékleten is!

Képek megtekinthetők az akciós gépészet árak címszó alatt.

Részletes műszaki információ és árak a fent megadott  kapcsolat menűpont alatt levő telefonszámon érhető el.

 

 

 

 

2018. július 11.
Nagyméretű zöldség-gyümölcs hűtőházak létesítése
2018. június 20.
2018 1. félévi munkáink

2018. február 09.
Sajt és tejtermék hűtőház - Szigetszentmiklós

 

Sajt - tejtermék hűtőházat (430m³) kiviteleztünk Szigetszentmiklóson.

2018. január 29.
A 2018-as év, az Inverteres hűtéstechnika éve

 

Egy régi Ügyfelünk a Pásztor Hús Kft Ügyvezetője Tóth Sándor,  azzal a feladattal , illetve új kihívással kereste meg Cégünket, hogy az Egri belvárosi piaccsarnokban található húsüzletében egy energiatakarékos hűtéstechnológiát létesítsünk.

2018. január 28.
A 2018-as év, az Inverteres hűtéstechnika éve

Inverteres hűtéstechnológia kivitelezése 2018-tól

 

 

Egy régi Ügyfelünk a Pásztor Hús Kft Ügyvezetője Tóth Sándor,  azzal a feladattal , illetve új kihívással kereste meg Cégünket, hogy az Egri belvárosi piaccsarnokban található húsüzletében egy energiatakarékos hűtéstechnológiát létesítsünk.

2017. november 30.
Inverteres klímaberendezés beszerelve; ajándékba!

Szekszárd - Almatároló

2017. november 12.
Hűtőházi gépészet kivitelezése / Szekszárd almatároló /

Egy 360 m3-es almatároló hűtőházi gépészetet telepítettünk Szekszárdon, mely 70 - 80 tonna friss alma fogadására, illetve tárolására alkalmas. 

2017. április 10.
Újabb hűtőkamrát kiviteleztünk a Dreher Sörgyárak Zrt.-nek

Hûtõkamra- hűtőház

A hûtõkamrákat többnyire élelmiszer iparban / szállodák konyháiban, éttermekben, vágóhídak, tej,zöldség-gyümölcs,-és húsfeldolgozó üzemekben használják, melyeknek  kialakításuk megfelel  a magyar és az EU szabványoknak mint higiéniai és mûszaki követelményeknek.

 

Kamratest kialakítása:

A kamratestek poliuretán  / PUR - PÍR hab / szigetelésû acélfegyverzetû  szendvicspanelbõl készülnek, vastagságuk  60 - 160 mm, melyeket szerelésük során "nút-féderes"  körbe falcos hõhídmentes illesztéssel építünk össze, mely minimalizálja a hőveszteséget és jelentős energiamegtakarítást eredményez a pontosan tervezett gépészetre is.  A kamratest felülete többnyire porszórt kivitelben, ezen belül sima, illetve micro - bordás mintázattal ( RAL9002) fehér színben.  A normál kamrák többsége aljzatszigetelés nélkül készülnek el, de a Megrendelõ kérésére azt is biztosítunk. A fagyasztó kamráknál csak aljzatszigeteléssel készülnek el főzésálló hexagonált szürke-illetve barna színű 220mikro vastag és kopásállóságú csúszásmentes lappal, illetve a drágább megoldás a rozsdamentes bordás lemezzel.  A hûtõkamrák belmagassága  2400mm, de a Megrendelõ kérésére bármilyen méretben gyártjuk le.

 

Kamra ajtó és mérete:

Ez lehet tetszõleges méretû zsanérkiemelős sima nyiló  / maximum: Sz:1200mm x H:2100mm /  e- felett a nagy súlya miatt csak toló ajtó kivitelezhetõ.

Tipusa:  IglooDoors, ROMA, VIESSMAN és egyébb más márkájú minõségi ajtók.

Anyaga: Purhab töltetû szigetelt (CFC mentes)  többnyire íves aluminium profilozással, biztonsági pánikzárral szerelt ( Belûlrõl bármikor nyitható, fluoreszkáló vésznyitóval ellátva )  Mélyhûtõknél fûtött ajtókeret, illetve fûtött tokszerkezettel vannak kialakítva.  Ajtó vastagsága 80 - 120 mm.

    

Gépészet:

A hûtéstechnikai gépészetük lehet hagyományos aggregátos berendezés ( L-Unite Hermetic, Copeland, Aspera, Bitzer és Dorin ) vagy költségkímélõbb megoldás és sokkal kevesebb hibalehetõséggel ajánljuk az évekkel ezelőtt üzemelt split rendszerû jó minõségû AGRG 09-60-as kondenzációs hûtõaggregátot  is, továbbá az újabb fejlesztésű energiatakarékos  DC Inverteres SINCLAIR konenzációs hűtőaggregátot.  A split rendszerû aggregátról bõvebb infó és tapasztalat a hûtõgépészet címszó alatt olvasható.

    

Helyiség hûtése, temperálása:

A fagyasztó kamrák: -18C- -20(-25C), a normál hűtésű kamrák 0 - +5(+8C), a feldolgozó helyiségek kamrái  +8C illetve 12C - +18 C stabil hõmérséklet megtartással a terem nagyságához mérten megfelelõ  hûtõteljesítményû, és minõségû kültéri split rendszerű AGRG09-60-as kondenzációs aggregátot, vagy sima ipari aggregátot alkalmazunk; 1 illetve 3 fázisú kivitelben.  Teremhûtésnek  legjobb választás a statikus hûtésû elpárologtató, illetve kis fordulatú hatékonyabb hûtés érdekében a mennyezeti ventilációs hûtésû elpárologtatót is javasoljuk.

 

Vezérlésük:

Kisebb kamráknál 1 fázisú digitális Pegó Expert 200, nagyobb volumenû (térfogatú) kamráknál 3 fázisú Schneider Electric tipusú vezérlõszekrénnyel készülnek, Pegó illetve AKO tipusú digitális vezérlésû hõfokszabályzóval.