• Agria Huto Klima
 • Agria Huto Klima
 • Agria Huto Klima
 • Agria Huto Klima
Telephely
Split aggregátos tapasztalat
Hűtőkamrák általánosan
Hűtőgépészetek általánosan
Referenciák
Általános információk
Hűtőkamra árak
Mosolyalbum
Orszagos referencia térkép
Friss Hírek
2018. augusztus 29.

Kedves Meglévő és Leendő Ügyfeleink,Érdeklődőink!

Cégünk szabadság miatt 2018. szeptember 6.-tól 2018 szeptember 16.-ig zárva tart. 

2018. július 11.
Nagyméretű zöldség-gyümölcs hűtőházak létesítése
2018. június 20.
2018 1. félévi munkáink

2018. február 09.
Sajt illetve tejtermék hűtőház - Szigetszentmiklós

 

Sajt - tejtermék hűtőházat (430m³) kiviteleztünk Szigetszentmiklóson.

2018. január 29.
A 2018-as év, az Inverteres hűtéstechnika éve

 

Egy régi Ügyfelünk a Pásztor Hús Kft Ügyvezetője Tóth Sándor,  azzal a feladattal , illetve új kihívással kereste meg Cégünket, hogy az Egri belvárosi piaccsarnokban található húsüzletében egy energiatakarékos hűtéstechnológiát létesítsünk.

2017. november 30.
Inverteres klímaberendezés beszerelve; ajándékba!

Szekszárd - Almatároló

2017. november 12.
Hűtőházi gépészet kivitelezése / Szekszárd almatároló /

Egy 360 m3-es almatároló hűtőházi gépészetet telepítettünk Szekszárdon, mely 70 - 80 tonna friss alma fogadására, illetve tárolására alkalmas. 

2017. április 10.
Újabb hűtőkamrát kiviteleztünk a Dreher Sörgyárak Zrt.-nek

2017. január 30.
Hűtőházak,hűtőkamrák Önkormányzatok számára a Széchenyi 2020 program keretein belül

2016. július 29.
Hűtőkamra és gépészet építés-szerelés 2016

Jognyilatkozat, kárfelelõsség kizárása

 

 

 • A honlapon található információk nem tekinthetõek hivatalos ajánlattételnek, kizárólagosan csak a tájékoztatást szolgálják.
 • Az információ megváltoztatása vagy aktualizálása elõzetes értesítés nélkül is lehetséges, és tartalmazhat technikai pontatlanságokat.
 • Az oldalon közölt tartalmak nagyrészben saját szellemi termékek, részben viszont harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazzák. Utóbbi esetén a honlapon minden esetben megjelöljük az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az saját szellemi alkotásnak tekintendõ, és mint ilyen, teljes körû szerzõi jogi védelmet élvez.
 • Ezúton hozzájárulásunkat adjuk a közzétett szellemi termékeink idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Frigotech-Controll CO. Kft. név és a http://www.agriahutoklima.hu URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl valamely szellemi alkotásunkat teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a szerzõ(k) elõzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerûen kiterjed az általunk esetlegesen kiküldött hírlevelek tartalmára is.
 • Cégünk nem vállal garanciát a honlap tartalmának pontosságáért vagy teljességéért. Kifejezetten visszautasítja a felelõsséget a honlapon esetlegesen megjelenõ hiba vagy hiányosság miatt, ill. a honlap használatából adódó károk miatt.
 • A honlapon található mindennemû anyag a szerzõi jog védelme alá esik, felhasználni bármilyen célra csak engedélyünkkel lehet.
 • Weboldalunk használata azt jelenti, hogy elfogadja ezeket a felhasználási feltételeket.


Adatvédelmi és adatkezelési nyilatkozat

 

 

 

 

 • A általunk mûködtetett weboldal a felhasználók önszántukból beírt adatait tárolja. Más egyéb jellegû, az azonosításra felhasználható adatot nem tárol.
 • A weboldalunkat bárki szabadon böngészheti.
 • Az oldal bizonyos esetekben anonim módon rögzítheti a látogatás adatait. Ezekkel az adatokkal fokozzuk az oldal mûködésének hatékonyságát, az üzemeltetõ elemzi az aktuális trendeket és felügyeli az oldalt.


Jogi idézés

 

 

Az 1999.évi. LXXVI. Törvény Szerzõi jogokról
36.§.(1) bekezdése, amely a következõképpen szól:
"36. § (1) Tény- és híranyagot tartalmazó közlemények - a forrás megjelölésével - szabadon átvehetõk. Nyilvános tárgyalások és beszédek tartalma szabadon felhasználható, de az oktatási, tudományos, ismeretterjesztõ, továbbá a szórakoztatás céljából tartott elõadások felhasználásához, valamint beszédek gyûjteményes kiadásához a szerzõ hozzájárulása szükséges."