• Agria Huto Klima
  • Agria Huto Klima
  • Agria Huto Klima
  • Agria Huto Klima
Telephely
Split aggregátos tapasztalat
Hűtőkamrák általánosan
Hűtőgépészetek általánosan
Referenciák
Általános információk
Hűtőkamra árak
Mosolyalbum
Orszagos referencia térkép
Friss Hírek
2019. március 24.
Inverteres hűtéstechnológia kivitelezése

Egy újabb komplett Inverteres hűtéstechnológia kivitelezése az EU-Friss Kft-nek Budapest Békás Megyeri Piacon

2019. február 02.
500-600 m3-es hűtőházi gépészetek

Raktáron már 500-600 m3-es normál hűtésű hűtőházi gépészetek is elérhetők !!!   

Széles hőmérséklet tartományban is használhatók: Normál 0C - +5C, továbbá temperált: +10C-18C hőmérsékleten is!

Képek megtekinthetők az akciós gépészet árak címszó alatt.

Részletes műszaki információ és árak a fent megadott  kapcsolat menűpont alatt levő telefonszámon érhető el.

 

 

 

 

2018. július 11.
Nagyméretű zöldség-gyümölcs hűtőházak létesítése
2018. június 20.
2018 1. félévi munkáink

2018. február 09.
Sajt és tejtermék hűtőház - Szigetszentmiklós

 

Sajt - tejtermék hűtőházat (430m³) kiviteleztünk Szigetszentmiklóson.

2018. január 29.
A 2018-as év, az Inverteres hűtéstechnika éve

 

Egy régi Ügyfelünk a Pásztor Hús Kft Ügyvezetője Tóth Sándor,  azzal a feladattal , illetve új kihívással kereste meg Cégünket, hogy az Egri belvárosi piaccsarnokban található húsüzletében egy energiatakarékos hűtéstechnológiát létesítsünk.

2018. január 28.
A 2018-as év, az Inverteres hűtéstechnika éve

Inverteres hűtéstechnológia kivitelezése 2018-tól

 

 

Egy régi Ügyfelünk a Pásztor Hús Kft Ügyvezetője Tóth Sándor,  azzal a feladattal , illetve új kihívással kereste meg Cégünket, hogy az Egri belvárosi piaccsarnokban található húsüzletében egy energiatakarékos hűtéstechnológiát létesítsünk.

2017. november 30.
Inverteres klímaberendezés beszerelve; ajándékba!

Szekszárd - Almatároló

2017. november 12.
Hűtőházi gépészet kivitelezése / Szekszárd almatároló /

Egy 360 m3-es almatároló hűtőházi gépészetet telepítettünk Szekszárdon, mely 70 - 80 tonna friss alma fogadására, illetve tárolására alkalmas. 

2017. április 10.
Újabb hűtőkamrát kiviteleztünk a Dreher Sörgyárak Zrt.-nek

A 2018-as év, az Inverteres hűtéstechnika éve

Inverteres hűtéstechnológia kivitelezése 2018-tól

 

 

Egy régi Ügyfelünk a Pásztor Hús Kft Ügyvezetője Tóth Sándor,  azzal a feladattal , illetve új kihívással kereste meg Cégünket, hogy az Egri belvárosi piaccsarnokban található húsüzletében egy energiatakarékos hűtéstechnológiát létesítsünk.A hűtési feladatot 3 db normál hűtőkamrára és 5 db elemből álló 11m hosszú hús és hentesárú kiszolgáló csemegehűtőre kellett kialakítani. A megbízhatóság érdekében cégünk kialakított 2 db tesztkamrát melyekben 1 hónapon keresztül teszteltük a hűtéstechnikát.Ezen gépészetek egyébként már a szomszédos és nyugati országokban  5-6 éve müködnek jól és hatékonyan. Tervezéskor szembesültünk azzal a problémával hogy kevés az áramigényük, illetve korlátozva van az energiaellátásuk. A hagyományos aggregátos megoldás nem lehetséges, mert indításkor nagy az áramfelvétele és az áramszolgáltató által leblombázott kismegszakítók leoldanak.

Erre egy Sinclair DC Inverteres  hűtéstechnológiai berendezést ajánlottunk, amit az ügyfél kedvezőnek talált a berendezések paraméterei alapján.

A nagy hatékonyságú és megfelelő teljesítményű  Sinclair DC Inverteres,  0-100%-ig szabályozható energiatakarékos kondenzációs hűtő aggregátos megoldást sikeresen be is üzemelte cégünk. Hasonlóan működik mint egy hagyományos csoportaggregátos hűtőrendszer, több szempontból anyagi és műszaki paramétereket figyelembe véve jóval korszerűbb kivitel. Működésük egy kiegészített inverteres kommunikációs vezérlő modullal van biztosítva, ami a kültéri inverteres aggregáttal egy jelkábelen keresztül 9600bit/sec sebességű kommunikációs csatorna által van szabályozva, továbbá egy szívó oldali nyomásszabályzóval van összekötve ami úgyszintén 0-10V impulzus feszültséggel kommunikál az adott paraméterekre. A hűtési feladatok beszabályzását USB csatlakozón keresztül egy laptoppal tudjuk korrigálni, ami a vezérlő modullal kommunikál, illetve hajtja végre a parancsot.

Inverteres hűtéstechnológia előnye a hagyományos /kondenzációs/ aggregáttal szemben:

Minimum 30-40% villamos energia megtakarítás érhető el, 0 - 100% energiaszabályzás, induláskor nincs nagy áramfelvétel, esztétikus, helytakarékos, csendes kivitelű, időjárásnak ellenáll, nem kell külön járulékos védelmet biztosítani, csak annyi energiát használ fel amennyit megkívánnak a hűtéstechnológiai berendezések, környezetbarát hűtőközeggel, és nagy távolságú csövezéssel is stabilan működik.

A berendezések hatékonyságát illetve energiahatékonyságát további energetikailag modernebb kiegészítőkkel lehet ellátni mint például DC Inverter vezérelt hűtő-ventillátorok a léghűtő testeken, stb.