• Agria Huto Klima
  • Agria Huto Klima
  • Agria Huto Klima
  • Agria Huto Klima
Telephely
Split aggregátos tapasztalat
Hűtőkamrák általánosan
Hűtőgépészetek általánosan
Referenciák
Általános információk
Hűtőkamra árak
Mosolyalbum
Orszagos referencia térkép
Friss Hírek
2018. augusztus 29.

Kedves Meglévő és Leendő Ügyfeleink,Érdeklődőink!

Cégünk szabadság miatt 2018. szeptember 6.-tól 2018 szeptember 16.-ig zárva tart. 

2018. július 11.
Nagyméretű zöldség-gyümölcs hűtőházak létesítése
2018. június 20.
2018 1. félévi munkáink

2018. február 09.
Sajt illetve tejtermék hűtőház - Szigetszentmiklós

 

Sajt - tejtermék hűtőházat (430m³) kiviteleztünk Szigetszentmiklóson.

2018. január 29.
A 2018-as év, az Inverteres hűtéstechnika éve

 

Egy régi Ügyfelünk a Pásztor Hús Kft Ügyvezetője Tóth Sándor,  azzal a feladattal , illetve új kihívással kereste meg Cégünket, hogy az Egri belvárosi piaccsarnokban található húsüzletében egy energiatakarékos hűtéstechnológiát létesítsünk.

2017. november 30.
Inverteres klímaberendezés beszerelve; ajándékba!

Szekszárd - Almatároló

2017. november 12.
Hűtőházi gépészet kivitelezése / Szekszárd almatároló /

Egy 360 m3-es almatároló hűtőházi gépészetet telepítettünk Szekszárdon, mely 70 - 80 tonna friss alma fogadására, illetve tárolására alkalmas. 

2017. április 10.
Újabb hűtőkamrát kiviteleztünk a Dreher Sörgyárak Zrt.-nek

2017. január 30.
Hűtőházak,hűtőkamrák Önkormányzatok számára a Széchenyi 2020 program keretein belül

2016. július 29.
Hűtőkamra és gépészet építés-szerelés 2016

Rólunk

Cégünk 2000 tavaszán alakult meg mint Betéti Társaságként, ezt később 2007-től Kft-ként folytatja vállalkozását.  Fõ tevékenysége Ipari- kereskedelmi hûtõberendezések, elsõ sorban hûtõházak, hûtõkamrák,  munkaterületek / vágóhídak  feldolgozó üzemek  temperált helyiségek + 12°C -  +16°C / hûtése, kivitelezése és ezek hûtõgépészetek forgalmazása,  beüzemelése az ország egész területén, továbbá karbantartása illetve ezek esetleges rövid határidõn belüli garanciális javítása, melyekhez  a jótállási idõn túl is biztosítjuk a szükséges alkatrészeket. Szolgáltatásaink körébe tartozik az érvényes kék kártyával rendelkezõ hûtõberendezések kötelezõ szivárgás vizsgálata, illetve annak idõszakos ellenõrzése is. Szerelõink és jómagam, mint ügyvezetõ igazgató – akiknek fizikai munkájára bármikor számíthat a cég – munkájának eredményességét bizonyítja, hogy a magánszemélyeken kívül számos nagy cég visszatérõ ügyfelünk.

A munkákat 5 fős csapattal és 3  szervizautóval végezzük, melyek el vannak látva  minõségi célszerszámmal, alkatrésszel és a szükséges szaktudással rendelkezõ szerelõvel .Ezáltal a munkákat gyorsan és szakszerûen a helyszínen tudjuk elvégezni. Megbízható beszállítói partnerekkel rendelkezünk több éve, akikkel együtt a különféle márkák szerviz hátterét biztosítani tudjuk.

2013 novembertől telephellyel bővült a vállalkozásunk, mely Eger, Sas út 94 sz alatt folytatja tevékenységét, a piaci igényeknek megfelelően 300 m2 alapterületen elkészült a szerelőműhelyünk és a raktárunk is. Ezzel egy időben raktárunkat  fokozatosan 5m3-től  - 200m3-es utánna már 500m3-es hűtéstechnikai gépészettel töltöttük fel készletünket.

2014 - 2017 év végéig közel 400 db hűtőkamrát illetve gépészetet forgalmaztunk és telepítettünk az ország minden pontján, ami mái napig is gondmentesen üzemelnek.

2018 januártól újabb fejlesztéssel fokozatosan áttérünk a gazdaságos a DC Inverteres hűtéstechnológiára is, ami 30-40% energiamegtakarítást lehet elérni a hűtőberendezések terén is. 

 

 

Cégfilozófiánk

A szükséges és megfelelõ mûszaki berendezéseket a megrendelõink kívánságára rövid határidõvel és kedvezõ áron szállítjuk, és beépítjük (1-5 év garanciával). Szolgáltatásunk színvonala a tulajdonosok és a jól felkészült munkatársaink ismereteibõl, szaktudásából és munkatapasztalatából fakad. Ügyfélközpontú tevékenységünk a folyamatosan ápolt nyílt légkörû kapcsolatainkon alapul. Vállalkozási stratégiánk: a kiélezett piaci sikereket úgy elérni, hogy ügyfeleink hosszú távon elégedettek legyenek.

 

Tervezés és kivitelezés

Cégünk hűtőkamrák - hűtőházak kivitelezése mellett tervezéssel is foglalkozik, amennyiben a honlapunkon lévõ tájékoztató elnyeri tetszését, bármilyen kérdése van, esetleges tervei megvalósításához  árajánlatra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, szívesen látjuk telephelyünkön. Elérhetőségeinkért kattintson a 'Kapcsolat' menüpontra.

 

Garancia

A hűtőkamrák és gépészetek 1 év teljeskörű garanciával kerülnek leszállításra illetve telepítve. Igény esetén 2 - 5 év teljes körű garancia vállalásra is van lehetőség.

 

Megbízhatóság

Cégünk megbízhatóságáról úgy tud megbizonyosodni, hogy az eddigi elvégzett egyes munkánkhoz biztosítunk / megrendelő / kontakt vezető személyt, aki  telefonon, illetve lehetőség szerint személyesen fogja Önnek / Önöknek megmutatni az elvégzett referencia munkánkat.